Opret Google bruger

Sådan bruger du youtube

 


På denne side vil du få de praktiske forberedelser til at komme i gang med Flipped Classroom.

 

For at komme i gang

Du skal kunne dele dine oplæg med eleverne. Til det er Google en god base, da du både kan dele videoer og online spørgeskemaer med andre.

 

Google Konto

De fleste har allerede en Google bruger, fx hvis du har en email der ender på @gmail.com.

Klik her for at se om du har en Google bruger

Med en Google-konto kan du få adgang til mange forskellige Google-produkter såsom Gmail, Google+, YouTube og mange flere.

Du kan oprette en Google-konto ved at trykke på linket “Opret Google bruger”. Du kan bruge din Google-konto til alle Google-produkter. Lad os sige, at du vil i gang med at bruge YouTube til at lægge dine videoer ud på nettet.
Du kan går ind på www.youtube.com og logger ind med din Google bruger. Det betyder, at med en Google bruger kan du komme i gang med at lægge videoer på YouTube og dermed dele dem med dine elever.

Når først dine videoer ligger på Youtube fungerer det som et bibliotek. Du kan altid finde dine videoer frem igen. Det betyder også at dine kollegaer, andre lærer og dine elever hele tiden har adgang til videoerne. Eleverne kan fx finde videoen frem i timen eller bruge dem op til eksamen

 

Ekstra Materiale

 • Tag notater til en YouTube video
  Hjælp dine elever med at at tage noter, mens de ser en video på YouTube, ved at bruge programmet VideoNot. Programmet kræver en Google bruger. Når eleverne tager noter med VideoNot gemmes de automatisk i deres Google drev.
  videonot.es 
 • Optimer din youtube videoer
  Lær hvordan du får det bedste ud af dine videoer.
  youtube.com/yt/playbook/optimization.html
 • Gem videoer fra youtube
  Her er et link til hvordan du kan downloade en anden persons video fra
  youtube.keepvid.com
 • Link til den “bid” på youtube
  Denne side tillader dig at linke til en lille sekvens fra en youtube video
  tubechop.com/